Събота, 20 Юли 2019
Събота, 20 Юли 2019
Неделя, 30 Септември 2018 08:11

Лъв

Хороскоп за седмицата 30.09.2018 - 07.10.2018

Социалната ви активност расте, вероятно не без причина, а защото се чувствате предизвикани да отстоите правата и интересите си. В този процес ще откриете енергични личности, които ви подкрепят, застават на ваша страна и се превръщат в мост към успехите ви. Не е изключено да си върнете стари съдружници, партньори, мнозина ще имат подобен шанс, особено, ако го искат и търсят.

Ако имате спорове с недоброжелатели обаче, то те също ще ескалират и ще напомнят за себе си, периодът е отличен да ги насочите този път в една по-конструктивна посока чрез разяснителни разговори.

Въпреки всичко ежедневието на повечето от вас е доста натоварено, не са изключени допълнителни изисквания, дори противопоставяне с по-възрастни и авторитетни лица, това може и да е собственият ви бунт, недоволство срещу наложени правила и норми, които ви ограничават и потискат. Крайният изход много зависи от подхода ви, от способността ви да лавирате между ваши и чужди интереси.

Ако компромисът е все пак невъзможен, тогава можете да скъсате договори и отношения до края на септември, да промените средата си на съществуване, за да откриете по-подходящо за вас място под Слънцето, позволяващо да разгърнете потенциала си.

astrohoroscope