Вторник, 23 Октомври 2018
Вторник, 23 Октомври 2018

Джошуа срещу Кличко в реванш на стадион „Милениум“ в Кардиф

Джошуа срещу Кличко в реванш на стадион „Милениум“ в Кардиф

Очаква се срещата да се състои на 28 октомври в столицата на Уелс

Срещата-реванш между Антъни Джошуа и Владимир Кличко може да се състои на 28 октомври на стадион “Милениум” в Кардиф.

Съоръжението с капацитет от 74 000 седящи места, което на 3 юни ще посрещне финала на футболната Шампионска лига, е най-вероятното място, на което да се играе двубоят.

“Смятам, че Кличко ще иска реванш и затова търсим достъпни дати. “Арената” на стадион Principality (който в момента носи името на спонсор) в Кардиф” е недостъпен през ноември заради мачове по ръгби. Затова датата 28 октомври  е една от възможните. Така също е възможно боят да се състои и през декември, но аз не е искам да е толкова късно”, заяви промоутърът на британеца Антъни Джошуа - Еди Хърн.

“Джошуа има малък проблем с рамото, а Кличко изигра тежък мач, цялото му лице е разбито. Ние имаме още 2 седмици през май и началото на юни, след което двамата да се завърнат към тренировъчните лагера. Дори ако боксьорите започнат тренировки през август, то е възможно боят да се проведе през септември или октомври. Така че краят на октомври е работния вариант”, добави Еди Хърн.

“За организация за битката в Кардиф е най-подходящото време, но е възможно и за декември. На мен въобще не ми се иска да оставим нещата за декември. Затова оценяваме и други варианти като Арена MGM в Лас Вегас , Китай и Дубай също се явяват възможни варианти”, завърши Хърн.

Оставете коментар