Четвъртък, 12 Декември 2019

ndt banner2

Четвъртък, 12 Декември 2019
Гримьорът на звездите: Ненавиждам момента на “прайда”, подтискам се, ядосвам се, искам да изчезна! Но нима някой си мисли, че не съм нормален само защото съм гей?

Гримьорът на звездите: Ненавиждам момента на “прайда”, подтискам се, ядосвам се, искам да изчезна! Но нима някой си мисли, че не съм нормален само защото съм гей?

"В нашата балканско-ориенталска-глупашка среда е тъпо да си гей! Всички се крият! Всеки има гей приятел или колега, аре стига със лицемерието и страховете!", възмущава се Слав Анастасов

"Здравейте приятели мои в моята листа във Facebook!

Ако някой от вас мисли, че аз не съм нормален защото съм гей, моля да се самоизтрие от листата ми! Всеки месец плащам наем, ипотека, сметки, вноски! Имам лимити, лихви и падежи! Звучи ли ви познато? Всеки ден се събуждам с въпроса дали ще оцелея и днес, тоя месец?

Не мога да направя дългосрочни планове-точно като Вас! Е.... толкова ли сме различни? Надеждите, мечтите ли са ни толкова различни?

Сред Вас имам много непознати хора, но това ще е хубава цедка кой, защо и как ми е “приятел”? 

Ненавиждам момента на “прайда”, подтискам се, ядосвам се, искам да изчезна! Точно в този момент осъзнавам, че с отричането си съм част от проблема!

Искам да кажа толкова много неща... едно от тях е, че не искам да съм горд с нещо, което е не по мой избор... другото е, че в нашата балканско-ориенталска-глупашка среда е тъпо да си гей! Всички се крият! Всеки има гей приятел или колега, аре стига със лицемерието и страховете!

Хората се делят на добри и лоши, на професионалисти и нагаждачи... никой не иска да работи с некомпетентни хора, независимо дали са”обратни” или не!

Няма ли интелигентните хетеросексуални хора най-накрая да обяснят на околните, че правата на гей хората няма да доведат до някакъв Армагедон а ще направят живота на всички ни по-лесен?

Познавам ви хора! Успешни, отглеждащи разкошни деца! Вярвате ли, че ще е по-ок за децата ви да се възпитават в изкуствената ретроградна българска методология?

Само питам...?"

Слав Анастасов, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

  • Пекин отбеляза с внушителен парад 70-годишнината от създаването на КНР (Видео)

    Китай показа новите свръхзвукови стратегически крилати ракети DF- 100 на грандиозен военен парад послучай 70-тата годишнина от създаването на Китайската народна република. В тържествата участваха 15 000 военни и бяха показании 580 машини, 160 самолети и вартолети. Това е най-мащабния парад в историята на страната.

  • Китай подготвя гигантски военен парад

    Китай организира на 1 октомври в Пекин гигантски военен парад, за да отпразнува 70-ата годишнина на комунистическия режим - очаквана демонстрация на сила с оглед заплашителните перспективи за намеса в Хонконг, която да сложи край на над двумесечните протести, предаде Франс прес.

  • Безплатно лятно кино под звездите в Бургас

    Безплатно лятно кино под звездите събира жителите и гостите на Бургас от 16 август до 21 септември в Морската градина. Те ще могат да гледат 12 култови филма в шест поредни уикенда на най-големия екран у нас с площ от над 100 квадратни метра. Първата прожекция е на 16 август, с начало 20:00 часа.

Оставете коментар

baner

 FB banner