Понеделник, 09 Декември 2019

ndt banner2

Понеделник, 09 Декември 2019
ФЕЙСБУК ДРАМА: Журналистът Стоян Тончев и "борецът против мигранти" Петър Низамов се захапаха онлайн

ФЕЙСБУК ДРАМА: Журналистът Стоян Тончев и "борецът против мигранти" Петър Низамов се захапаха онлайн

Тончев: Низамов използва името ми за свой политически проект. Низамов: Тончев иска да ме използва за политически проект на Биволъ!

Страшна фейсбук драма се заформи днес между две популярни лица в социалната мрежа. Става дума за журналиста от сайта Биволъ Стоян Тончев и псевдопатриотът-мутра Петър Низамов. 

Първо Тончев написа следното във фейсбук:

"Сега видях, че Петър Низамов използва лицето ми за страница, с която търси съмишленици за някакъв негов политически проект.

Това се случва без мое съгласие, не е съгласувано с мен и не желая името и личността ми да бъдат свързвани с каквато и да е политическа дейност, още по-малко, когато това се случва зад гърба ми за трупане на дивиденти!"

Час по-късно той получи следния отговор от Петър Низамов:

"Отказах на Биволъ да правя с тях политически проект,защото са обвързани с израелското посолство...

Не мога да работя с хора,които вземат пари от Америка за България.

Освен това жирналистите им, поне поморийският им кореспондент е хомосексуалист."

 

Минути по-късно обаче, Низамов бързо изтри последното изречение, в което съобщаваше, че Стоян Тончев си пада по мъже. Не толкова бързо обаче, че самият Тончев да не го види и бързо да използва правото си на реплика:

"Разграничих се от политическите му амбиции и се почна..

Тук е мястото да бъде попитам - какво прави на всяка втора снимка във Фейсбук и четири дни в Прага с "хомосексуалист"? Защо след като го простреляха, първият човек, на когото се обади, е "хомосексуалист"? Защо е спал в дома на "хомосексуалист" и защо "хомосексуалист" е спал в дома му??

Малки и жалки са хората, които са готови на всичко за слава и медийно време!

Биволъ никога не е имал амбиция за политически проекти, още по-малко заедно с Низамов! Поне аз за първи път разбирам за подобно нещо!

.. А на някои хора фантазиите им стигнаха чак до посолството на Израел в България и Америка за България! :D"

От тази фейсбук кореспонденция обаче, не става ясно каква точно е причината за тази разлъка, при положение, че само до преди седмици Стоян Тончев и Асен Йорданов от сайта Биволъ демонстрираха доста приятелски взаимоотношения с патриота-мутра Петър Низамов.

NBOX.BG

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner