Понеделник, 20 Май 2019
Понеделник, 20 Май 2019
Реакции след старта на VIP Brother: „Вместо да се правят на маймуни, не може ли родните VIP-персони просто да казват от колко пари имат нужда?”

Реакции след старта на VIP Brother: „Вместо да се правят на маймуни, не може ли родните VIP-персони просто да казват от колко пари имат нужда?”

„Иначе знаете какво значи абревиатурата ВИП, нали? Временно Имам Пари.”

"Имам конструктивно предложение. Вместо да се правят на маймуни, не може ли родните VIP-персони просто да казват от колко пари имат нужда? Ние ще ги събираме благотворително, и ще ги превеждаме по сметките им". 

Така карикатуристът Христо Комарницки коментира във Facebook профила си новия сезон на VIP Brother, който започна снощи.

Както всяка година, новите участници в Къщата отново предизвикаха противоречиви коментари в социалната мрежа. Сред основните въпроси на фейсбук потребителите е какви са парите, които получават VIP-овете, за да рискуват да се изложат пред камерите.

NBOX публикува още две мнения:

Венци Мицов: Имал съм две покани за Вип брадър до момента.
Първата приех - това беше през 2014 година по груби спомени.
В последния момент обаче концепцията се смени и за ваш и мой късмет не влязох в къщата.
Втората беше преди 2 години. Тогава не се съгласих.
Вече бях претръпнал след първото несъстояло се мое участие в това шоу и не намерих мотивация за участие.
Днес си мисля, че това е наистина най-успешният телевизионен формат за България.
Екипът, който прави предаването, много точно напипва всичко онова, което желае публиката – да им види сеира на тия, дето се мислят за много велики и да дегероизира и демитологизира разни популярни личности.
Мисля си и дали бих приел трета покана за това шоу.
И май по-скоро не бих.

Стефан Янков: Всеки следващ сезон на ВИП брадър е толкова по-гнусен от предишния, че си казвам, че просто няма накъде повече – обаче те все намират накъде! Не искам да обиждам няколкото читави хора вътре, но останалите са такава обида за самия смисъл на понятието ВИП, че на тия първите би трябвало да им плащат и вредни, освен хонорара, за това, че ще трябва да прекарат 2 месеца с мьекащи, говорещи на тежък диалект (а тоя път и акцент) или такива с толкова ограничен мозъчен капацитет, че се чудиш как въобще могат да дишат. Обаче те не само могат, но и съм почти сигурен, че поне някои от тях прибират по-големите хонорари (други вероятно биха си платили, за да се направят на известни – как може да е ВИП някой гримьор, фитнес треньорче или бивш затворник, осъден за сводничество). Впрочем, именно хонорарите са според мен основната причина поне за по-интелигентните участници да се подложат на комбинацията от унизителни моменти и обиждащото всеки нормален човек присъствие на различни сбъркани, пошли или дори откровено криминални хуманоидоподобни създания. Относно успеха на Биг брадър мога да ви кажа само едно - не е луд този, който яде два зелника, луд е онзи, който му ги дава. В конкретния случай предполагам, че се сещате кой им дава зелниците. Вие. Като ги гледате, и особено като гласувате за или против тях. Иначе знаете какво значи абревиатурата ВИП, нали? Временно Имам Пари. А най-шантавото от всичко в новия сезон на Брадъра е, че Ники Кънчев са го издокарали да прилича 100% на комедийния си параобраз Ники Пънчев. Даже и гледа вече като Рачков!

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар