Събота, 25 Януари 2020

ndt banner2

Събота, 25 Януари 2020
Калоян Паргов: Важно е да започне разговор между общините и таксиметровия бранш

Калоян Паргов: Важно е да започне разговор между общините и таксиметровия бранш

Каквито и тарифи да има, те трябва да гарантират три неща - сигурност, качество и комфорт на таксиметровия превоз, защото всички клиенти искат да се качат в чиста, подредена кола със спретнат и вежлив шофьор, изтъкна той.

За мен е важно да се започне един конкретен разговор между Национално сдружение на общините и таксиметровия бранш. Това каза лидерът на БСП – София и заместник-председател на Комисията по транспорт и туризъм на Столичния общински съвет Калоян Паргов на среща с представители на таксиметровия бранш в столицата, предаде репортер на Агенция "Фокус".

“Трябва да се търси някъде пресечна точка на интереса на всички, който да удовлетворява повечето от вас. Проблемите, които се обсъждат, ако касаят законодателна инициатива, трябва да бъдат отнесени към Народното събрание и съответно към правителството, ако касае неговите компетенции”, допълни той.

“Каквито и тарифи да има, те трябва да гарантират три неща - сигурност, качество и комфорт на таксиметровия превоз, защото всички клиенти искат да се качат в чиста, подредена кола със спретнат и вежлив шофьор. Поради тази причина, тъй като има такива изисквания, разговорът за тарифи е свързан със самото превозно средство. Един е разходът за такси "Мерцедес", а друг за "Рено". Тоест има различни разходи”, каза още Паргов.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner