Четвъртък, 18 Юли 2019
Четвъртък, 18 Юли 2019
Фандъкова ще приеме оставката на заместника си Евгени Крусев

Фандъкова ще приеме оставката на заместника си Евгени Крусев

Общината ще продължи да съдейства на проверката на прокуратурата, съобщиха от столичната управа.

Кметът на София Йорданка Фандъкова ще приеме подадената оставка на зам.-кмета по транспорт Евгени Крусев, съобщиха от пресцентъра на Столична община. 

Общината ще продължи да съдейства на проверката на Прокуратурата. Като част от това преди месец бяха изпратени резултатите от проверката на дирекция „Вътрешен одит“. 

По заповед на кмета бяха проверени всички обстоятелства, довели до изменението на проекта за релсовия път по ул. „Граф Игнатиев“. 

„Столична община оказва пълно съдействие на проверяващите органи, като всички документи и установени от вътрешната проверка факти са присъединени към проверката на Прокуратурата. Като възложител на проекта Евгени Крусев носи своята отговорност. Реконструкцията на ул. „Граф Игнатиев“ е голям проект, при реализацията на който се изисква експертизата и компетентните решения на широк кръг експерти, в това число и проектантите. В този процес всеки един носи своята лична и професионална отговорност“, заяви Йорданка Фандъкова.

Свързани статии (по етикет)

  • Reuters: Кристалина Георгиева има шанс да оглави МВФ

    Сред водещите кандидати за ръководител на МВФ - пост, който традиционно се заема от европеец, са още гуверньорът на "Банк ъф Ингланд" Марк Карни, бившият председседател на еврогрупата и финансов министър на Холандия - Йерун Дийселблум, и гуверньорът на финландската централна банка Оли Рен

  • Кристин Лагард подаде оставка като шеф на МВФ

    Вторият петгодишен мандат на Лагард трябваше да изтече през юли 2021 г.

  • Ще подаде ли оставка Горанов след гафа с досиетата от НАП?

    Защо е страшен НАП-гейт?! Тоталната аматьорщина на администрацията, особено на бухалката НАП, лъсна със страшна сила, благодарение на хакването на системата й, но това не е новина, нито безследното изчезване на 2-та милиарда лева от джоба ни за несъществуващото електронно управление!

Оставете коментар