Сряда, 11 Декември 2019

ndt banner2

Сряда, 11 Декември 2019
Столичният кмет Фандъкова и министъра на туризма Ангелкова на Виенския бал в хотел „Маринела”

Столичният кмет Фандъкова и министъра на туризма Ангелкова на Виенския бал в хотел „Маринела”

Над 350 гости дойдоха на 19-тото издание на  Виенския бал в зала „София” на хотел Маринела.Благотворителното събитие всяка година събира дипломати и светски личности под патронажа на посланика на Австрия у нас,Нейно превъзходителство Андреа Вике.

Кметът на София-Йорданка Фандъкова,като домакин на бала, беше посрещната от генералният мениджър на хотел „Маринела”- Деян Дянков. Специално за събитието пристигнаха шеф готвач- Готфрид Ганстерер и танц майсторът Ади Лозанчич. Прочутият готвач очарова гостите с изискани блюда, а в полунощ всички танцуваха кадрил под ръководството на танц майстора.

Валсовете са музикалното послание на Виена в над 30 столици по света, които посвещават една вечер в годината на австрийските класици.

По традиция първият танц е на дебютантите -тази година това бяха Ния и Георги.

Те откриха Виенския бал с много грация и елегантно изпълнение  В зала „София” на хотел Маринела звездите от Музикалния театър,балетистите от Операта на Стара Загора и танцьорите от „Вая денс студио” режисирани под ръководството на проф. Румен Нейков омаяха гостите.

С набраните средства от вечерта ще бъдат подпомогнати Университетска болница по ортопедия в София”проф.Б.Бойчев” и сдружение” Асоциация Аутизъм”.    

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner