Сряда, 20 Ноември 2019
Сряда, 20 Ноември 2019
Ако имаха морал, трябваше да има две оставки

Ако имаха морал, трябваше да има две оставки

Велизар Енчев коментира реакциите на кмета Фандъкова за ул. „Граф Игнатиев“ и променената позиция на ГЕРБ за дълговете на Главното мюфтийство

Ако гербаджиите имаха морал, вчера и днес трябваше да има две оставки. Фандъкова трябваше поне да си посипе главата с пепел заради „перките на акула“ по Графа, които довчера бранеше като лъвица, а днес се отрече от тях. И да благодари на съдбата, че няма загинал от смъртоносните ѝ камъни по позлатената столична улица.

И Цветан Цветанов трябваше да е в оставка, след като по нареждане свише парламентарната група на ГЕРБ за кой ли път даде заден след гласуван закон и се отказа да опрощава милионите на Главно мюфтийство.

Морал, чест, достойнство! За членовете на ОПГ ГЕРБ тези три думи са изпразнени от съдържание. Но да не обиждаме автентичните ОПГ-та. В сицилианската и неаполитанската мафия честта на бандита е над всичко, щото бандит без чест е потенциален предател. В нашата ОПГ честта на Цв.Цв. и подопечните му депутати е отдадена на четиригодишна концесия на Кръстника на „Дондуков“ 1.

Велизар Енчев, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар