Събота, 29 Февруари 2020

ndt banner2

Събота, 29 Февруари 2020

Временно без вода в някои части на София днес

Временно без вода в някои части на София днес

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на дружеството

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 100 в ж.к. „Младост“ 1 се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 17.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в: бл. 100. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 100.

Във връзка с ремонт на уличен водопровод на ул. „Златовръх“ в ж.к. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 09.30 до 16.30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Златовръх“ от ул. „Стоян Михайловски“ до ул. „Галичица“ и ул. „Д-р Марин Русев“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площад „Велчова завера“.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. 13м в кв. „Обеля“ се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 18.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. 13 от ул. 6 до ул. 8 и ул. 15. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 13, ъгъла с ул. 15.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Китката“ в кв. „Михайлово“, гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 17.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Китката“ от ул. „Зорница“ до края на улицата и ул. „Асен Разцветников“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Китката“ ъгъла с ул. „Асен Разцветников“.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. 740 във вилна зона „Горна баня“ се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 16.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Белите борове“ от ул. „Черешова градина“ до ул. 740 и ул. 740 от №14 до №28. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 740, ъгъла с ул. „Белите борове“.

Във връзка с извършване на строително-монтажни работи на ул. „Атанас Дуков“ в кв. „Промишлена зона Хладилника“ се налага спиране на водоподаването от 09.30 до 19.30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Атанас Дуков“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Атанас Дуков“, ъгъла с ул. „Филип Кутев“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner