Събота, 21 Септември 2019
Събота, 21 Септември 2019
Хиляди граждани излизат на втория национален "Поход за семейството"

Хиляди граждани излизат на втория национален "Поход за семейството"

Събитието ще започне в един и същ час – 17:30, в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Сливен и др., съобщават организаторите

В събота хиляди граждани ще излязат в големите български градове в подкрепа на брака между мъж и жена и традиционните семейни ценности.

Събитието ще започне в един и същ час – 17:30, в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Сливен и др., съобщават организаторите. То се провежда на национално ниво за втора поредна година. Всеки град ще се отличава със своя различна програма. Очаква се тя да създаде много емоции и настроение сред участниците.

Едновременно със забавната програма на събитието, участниците в националния "Поход за семейството“ ще изразят чрез специална декларация своята гражданска позиция по важни за обществото въпроси. Темите, които ще се засегнат в документа, са свързани с предизвикателствата пред браковете и семействата у нас, последствията от провеждането на анти-семейни политики, противопоставянето на правата на родителите и децата, демографската криза и други.

"Всеки е добре дошъл със своето семейство, близки и приятели“, отправят покана организаторите на събитието. "Вярваме, че всеки ще си тръгне зареден с много празнично настроение и надежда за по-добро бъдеще за себе си и своето семейство.“

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар