Сряда, 19 Февруари 2020

ndt banner2

Сряда, 19 Февруари 2020

Километрично задръстване на АМ "Тракия" в посока морето

Километрично задръстване на АМ "Тракия" в посока морето

Колона от 2 км автомобили се е образувала при 12-ти км на АМ "Тракия" в посока Пловдив, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Причина е засиленият трафик в посока към морето и ремонтните дейности в района на 12 км на магистралата. Полицейски екипи са на място и подпомагат движение. От пътна полиция препоръчват ползването на обходен маршрут - през Нови хан - Вакарел - АМ "Тракия".

Вече няколко дни по граничните пунктове за излизане към Гърция се образуват колони от автомобили. В неделя, 30 юни, още от 7 ч. сутринта на ГКПП "Кулата" се извиха километрични опашки от желаещи да отидат в Гърция. Големи задръствания се образуват и в обратната посока - на влизане в България.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

От МВР съобщиха още, че започва двумесечна проверка на транзитно преминаващи през страната ни. Полицейската операция е част от календара на Европейската мрежа на службите на Пътна полиция - TISPOL.

В хода на акцията основно ще се следи за спазване на скоростните режими, използването на обезопасителни средства - предпазни колани, каски и детски столчета, недопускане на управление след употреба на алкохол, наркотични вещества и/или техните аналози, проверка за неплатени и невръчени глоби по Закона за движение по пътищата.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner