Четвъртък, 17 Октомври 2019
Четвъртък, 17 Октомври 2019
Километрично задръстване на АМ "Тракия" в посока морето

Километрично задръстване на АМ "Тракия" в посока морето

Колона от 2 км автомобили се е образувала при 12-ти км на АМ "Тракия" в посока Пловдив, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Причина е засиленият трафик в посока към морето и ремонтните дейности в района на 12 км на магистралата. Полицейски екипи са на място и подпомагат движение. От пътна полиция препоръчват ползването на обходен маршрут - през Нови хан - Вакарел - АМ "Тракия".

Вече няколко дни по граничните пунктове за излизане към Гърция се образуват колони от автомобили. В неделя, 30 юни, още от 7 ч. сутринта на ГКПП "Кулата" се извиха километрични опашки от желаещи да отидат в Гърция. Големи задръствания се образуват и в обратната посока - на влизане в България.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

От МВР съобщиха още, че започва двумесечна проверка на транзитно преминаващи през страната ни. Полицейската операция е част от календара на Европейската мрежа на службите на Пътна полиция - TISPOL.

В хода на акцията основно ще се следи за спазване на скоростните режими, използването на обезопасителни средства - предпазни колани, каски и детски столчета, недопускане на управление след употреба на алкохол, наркотични вещества и/или техните аналози, проверка за неплатени и невръчени глоби по Закона за движение по пътищата.

Свързани статии (по етикет)

  • 40% от българските пътища са в много лошо състояние

    Близо 40% от пътищата в България са в незадоволително или лошо състояние. Това се разбира от доклад за състоянието на безопасността за движение в страната. Документът е публикуван в правителствения Портал за обществени обсъждания и е цитиран от "Сега". Докладът е изготвен от създадената наскоро Държавна агенция "Безопасност на движението по пътищата".

  • Американският разрушител „Портър“ навлезе в Черно море

    Американският разрушител „Портър“ навлезе в Черно море. Разрушителят е въоръжен с управляеми ракети. За това съобщи Руският национален център за контрол на отбраната, цитиран от БНР.

  • Движението на АМ „Тракия“ е ограничено заради ремонт

    До 18 часа днес движението от км 43 до км 45 на АМ „Тракия“ в посока София се осъществява в изпреварващата лента поради частични ремонтни дейности на асфалтовата настилка, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура".

Оставете коментар