Петък, 22 Ноември 2019
Петък, 22 Ноември 2019
Продажбата на винетки ще е затруднена след 17 часа днес

Продажбата на винетки ще е затруднена след 17 часа днес

Продажбата на електронни винетки ще бъде затруднена днес от 17 до 23 часа, предупреждават от Агенция "Пътна инфраструктура".

Причината - планирани софтуерни актуализации, които са част от подготовката за въвеждане в експлоатация на тол системата у нас.

За целта са планирани дейности по внедряване на актуализации на електронната система за събиране на пътни такси на база време и на база изминато разстояние.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Заради това и може да възникнат частични забавяния и прекъсвания, които да затруднят продажбите на електронни винетки, уточняват от АПИ.

От там съветват водачите да купят електронната си винетка своевременно.

Свързани статии (по етикет)

  • Аlіbаbа продаде стоки за рекордните 38,4 милиарда долара в рамките на 24 часа

    Продажбите стартираха с концерт на поп звездата Тейлър Суифт в Шанхай

  • Русия със собствена спътникова система за телефон

    Първият заместник на генералния директор на компания „Гонец“ (единния оператор на „Роскосмос“ за системните връзки, излъчването и ретранслацията) Олег Химочко разказа в интервю пред РИА Новости за перспективите за създаване на собствена спътникова система за телефонна връзка в Русия.

  • PPF Group купува bTV

    Central European Media Enterprises Ltd. (“CME” или „Дружеството“) (NASDAQ/Prague Stock Exchange: CETV) днес обяви, че е постигнато окончателно споразумение да бъде придобита от филиал на PPF Group N.V. (“PPF Group”) в парична транзакция, оценена на приблизително 2.1 милиарда американски долара

Оставете коментар