Понеделник, 24 Февруари 2020

ndt banner2

Понеделник, 24 Февруари 2020

Временна промяна на движението в София

Временна промяна на движението в София

Дейностите ще се изпълнят през нощта с цел да не се пречи на движението

От 24.00 часа днес до 05.00 часа на 25 август 2019 г. се забранява влизането на пътни превозни средства по бул. „Царица Йоана“ в участъка от бул. „Д-р Петър Дартлиев“ и бул. „Вардар“. Това съобщиха от пресцентъра на Столична община.

В събота през нощта ще бъде извършено миене на транспортния тунел на „Люлин“.

Ще бъде направена организация във връзка с миенето на транспортния тунел. Дейностите се изпълняват през нощта с цел да не се пречи на движението.

Във връзка с ремонтни дейности на кръстовището на ул. „Витиня“ и бул. „Ботевградско шосе“, кв. Сухата река се въвежда промяна в организацията на движение. Това съобщиха пресцентъра на пресцентъра на Столична община . До 2 септември т. г. се забранява влизането на пътни превозни средства по западното плътно платно на ул. „Витиня" в участъка от бул. „Ботевградско шосе" до ул. „Сухиндол".

От 00.30 часа днес до 24.00 часа на 2 септември т. г. автобусите от линия 79 в посока СТИНД ще се движат по променен маршрут – от кв. „Христо Ботев“ до кръстовище ул. „Бесарабия“ - ул. „Д-р Иван Селимински“, направо по ул. „Бесарабия“, надясно по бул. „Ботевградско шосе“, наляво по ул. „Летоструй“, обръщане посоката на движение на автостанция „Изток“, по ул. „Летоструй“, надясно по бул. „Ботевградско шосе“ и след кръстовището бул. „Ботевградско шосе“ - ул. „Витиня“ направо по маршрута. В обратна посока маршрута не се променя. Закрива се спирка с код 1841 „Ул. Бесарабия“.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner