Понеделник, 17 Февруари 2020

ndt banner2

Понеделник, 17 Февруари 2020

Протест срещу Гешев, ПИК свиква контрапротест в негова подкрепа

Протест срещу Гешев, ПИК свиква контрапротест в негова подкрепа

Протест и контрапротест - против и в подкрепа на единственият кандидат за главен прокурор Иван Гешев ще има в София днес

"Марш за право и свобода" срещу безалтернативната номинация на Гешев организира днес инициативата "Правосъдие за всеки".  Митингът-шествие стартира от Съдебната палата в 18 часа. Маршрутът на недоволните преминава по бул. "Витоша", "Патриарх Евтимий" до Попа, по бул. "Васил Левски" до Софийския университет и по жълтите павета до парламента, съобщава OFFNews.bg.

Време е да се ядосаме наистина! От името на Главния прокурор вече дори ни заплашват с всички позволени от Закона средства, защото отстояваме правата и свободата си?! Начало на есенните протести срещу порочната и цинична "процедура" за избор на нов главен прокурор и ЗА реформи в Прокуратурата, независимо правосъдие и свобода на словото! Призоваваме за организиране на събития и в други градове, на които ще окажем съответния съпорт", пишат от "Правосъдие за всеки" на страницата си във Фейсбук. 

"Марш за законност: "За" Гешев, против олигархията" организира агенция ПИК от 17 часа на площад "Независимост" днес. 

Маршрутът е от площад "Александър Батенберг" до сградата на Булбанк.

Елате, братя, със семействата си, с плакати, лозунги, намислени слова и речи - защото думата ще получи всеки желаещ. Всеки ще може да си изплаче болката по озлочестената от мафията Майка България!, уверяват организаторите. 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner