Събота, 19 Октомври 2019
Събота, 19 Октомври 2019
Трафик и засилени проверки по пътищата предстоят през последния от поредицата почивни дни

Трафик и засилени проверки по пътищата предстоят през последния от поредицата почивни дни

Камери за скорост ще бъдат поставени на всички натоварени пътища в страната

Хиляди българи се прибират след втората серия почивни дни през септември.

“Пътна полиция” ще следи за превишена скорост, употреба на алкохол и наркотици. Камери за скорост ще бъдат поставени на всички натоварени пътища в страната. Засилени проверки ще има и на автобусите, най вече за използването на предпазни колани.

От Агенция „Пътна инфраструктура” обявиха, че движението по магистрала „Хемус” в тунел „Витиня” ще се осъществява в едната тръба, реверсивно.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Сериозният трафик се очаква да започне от този следобед. На няколко места в страната се извършват ремонти. За това от Пътна полиция призовават да проверяваме информацията за тях на сайта на АПИ.

Иначе традиционно най-натоварените участъци са пътя от Гърция, магистралите „Тракия” и „Хемус”. Целият ресурс на КАТ ще бъде изваден на пътя. Основното натоварване се очаква да бъде тази вечер в посока София.

Източник: Епицентър.бг

Свързани статии (по етикет)

  • 40% от българските пътища са в много лошо състояние

    Близо 40% от пътищата в България са в незадоволително или лошо състояние. Това се разбира от доклад за състоянието на безопасността за движение в страната. Документът е публикуван в правителствения Портал за обществени обсъждания и е цитиран от "Сега". Докладът е изготвен от създадената наскоро Държавна агенция "Безопасност на движението по пътищата".

  • Аварирала цистерна затруднява движението на АМ "Хемус"

    От Апи съветват шофьорите да карат със съобразена скорост и повишено внимание

  • Разбиха най-голямата мрежа за трафик на дрога във Великобритания

    Тринадесет мъже бяха арестувани днес във Великобритания, в рамките на разследване на най-големия трафик на наркотици, разкриван в страната, на стойност няколко милиарда лири, обяви британската служба за борба с организираната престъпност, цитирана от Франс прес и БТА.

Оставете коментар