Сряда, 20 Ноември 2019
Сряда, 20 Ноември 2019
Временно без вода в някои части на София днес

Временно без вода в някои части на София днес

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 3 октомври. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Сопот“ в жк. „Хаджи Димитър“ се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Сопот" от ул. "Васил Кънчев" до ул. "Проф. Иван Шишманов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Сопот“ пред бл. 143.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Русе“ в жк. „Света троица“ се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 19.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Русе" от ул. "Пловдив" до ул. "Казанлък", бл. 350, бл. 368, бл. 370, бл. 852 и магазин "СБА".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Русе“ на кръстовището с ул. „Варна“.

Във връзка с ремонт на хидрофорна уредба на бл. 2 в жк. „Дружба 1“ се налага спиране на водоподаването от 13.00 до 17.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в: бл. 2 - висока зона. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: пред бл. 2.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар