Понеделник, 16 Декември 2019

ndt banner2

Понеделник, 16 Декември 2019
Утре движението по АМ „Тракия“ ще се осъществява в една лента

Утре движението по АМ „Тракия“ ще се осъществява в една лента

Шофьорите е необходимо да карат с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват стриктно поставената сигнализация, призовават от АПИ

Утре – 16 ноември, от 8 ч. до 17 ч., движението по АМ „Тракия“ между 30-и и 28-и км, в посока София, ще се осъществява в една лента, предупреждават от АПИ.

Поради ремонтни дейности на пътната настилка преминаването по активната лента ще бъде ограничено, а трафикът ще се пренасочва в скоростната.

Шофьорите е необходимо да карат с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват стриктно поставената сигнализация.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Снимка: БНТ

Свързани статии (по етикет)

  • Временна организация на движението в София

    Въвежда се организация на движението за заснемане на телевизионната продукция „Абсентия“, съобщиха от пресцентъра на Столична община

  • Движението на АМ "Тракия" е ограничено заради ремонт на мантинели

    До 17 часа днес ще бъде ограничено движението в изпреварващата лента, от 17-ти до 19-ти км на автомагистрала „Тракия“, в посока София поради ремонт на мантинели, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура"

  • Временна организация на движението в София

    Забраняват се престоят и паркирането на пътни превозни средства от 18.00 часа на 11 декември до отпътуване на делегацията на 13 декември на паркинга на София хотел Балкан във връзка с посещението на Великия магистър на Суверенния Военен хоспиталиерен орден на Св. Йоан от Йерусалим, Родос и Малта, съобщават от Столична община

Оставете коментар

baner

 FB banner