Неделя, 30 Септември 2018 08:02

Овен

Хороскоп за седмицата 30.09.2018 - 07.10.2018

През тази седмица ескалират приоритети, които са свързани предимно с партньорските ви отношения-лични или делови. Ако има натрупани недоразумения между вас, то те ще ви се представят в по-ярки краски и е въпрос на избор как ще реагирате. Обединяващо правило е обаче, че околните ви указват подчертано силно влияние и независимо от посоката, която ще изберете - тя ще е под известен натиск и ще укаже влияние на обществените ви позиции, кариерно развитие, ще засегне важни теми свързани с по-далечни бъдещи планове.

В оптимален вариант - водите разяснителни разговори, които ще изчистят минали недоразумения, ще подействат стабилизиращо, оздравяващо, дори и да е за сметка на някакъв компромис от ваша страна. В друг случай рискувате, късате връзки, поемате по-големи отговорности, които сте преценели предварително, че можете да понесете като последица.

Припомням, че през този период от годината вие задавате фон във взаимоотношенията ви, който ще ви съпътства дълго, поне през идното полугодие, така че насочвайте внимателно.

Вашата брачна половинка, ако имате така, може да ви се струва по-дейна, инициативна, но изискваща също така повече внимание, прояви на толерантност. Ако отговорите на тези изисквания, можете да си спестите доста бъдещи недоразумения и не само.

В животът ви се възвръща стар приятел, колега, съратник, който може да ви мотивира, енергизира, а понякога- дразни. Повечето от вас са социално много активни, справят се с конкуренция, доказват се в колектив и си отвоюват лидерски позиции. Популярността ви расте, но това е възможно предимно при подкрепа и съдружие.

astrohoroscope