Сряда, 22 Януари 2020

ndt banner2

Сряда, 22 Януари 2020
Издънка на Янев в ефир - SMS-ът от ВСС не е пратен до него

Издънка на Янев в ефир - SMS-ът от ВСС не е пратен до него

Съветникът на премиера отказа да каже кой е човекът му в съвета

Съветникът на премиера Бойко Борисов по корупционните въпроси Яне Янев се оплете във версията си, че е препратил sms-а от заседанието на ВСС на министър-председателя. Въпреки твърденията на Янев, че той е получил sms-а от член на администрацията на Съвета, с който е в добри отношения, при гостуването му в предаването „Здравей, България“ не стана ясно защо съобщението е написано по този начин.

Припомняме, че на последното заседание на ВСС председателят на ВКС Лозан Панов показа съобщение, препратено му от Бойко Борисов, гласящо: "Лозан Панов отново предложи да ви викаме във ВСС по записа с двете каки, не го приехме".

Янев не можа да отговори защо съобщението е написано така, все едно е изпратено от член на ВСС. Нямаше отговор и на въпросът, защо ако той е получателят на съобщението, то е адресирано така, все едно е писано за Борисов. Янев отрече, че съобщението е изпратено от Димитър Узунов, член на съвета от квотата на РЗС и сочен за топла връзка на премиера във ВСС.

Вместо да отговори на тези въпроси Янев хвърли нови обвинения срещу Лозан Панов. По думите му той обслужвал кръг, който иска овладяване на всички важни съдилища в страната, като сега му оставало само Апелативния съд.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner