Събота, 14 Декември 2019

ndt banner2

Събота, 14 Декември 2019
Миков: Знаем къде са парите на БСП

Миков: Знаем къде са парите на БСП

Не смятам, че КТБ е била на съдебната власт, каза още лидерът на БСП

Наясно сме и знаем къде БСП държи парите си. Темата за влоговете на БСП-Варна в КТБ е лъжа и манипулация. Крайно време е синдиците да излязат и да опровергаят тази информация. Това каза в сутрешния блок на БНТ лидерът на БСП Михаил Миков.

"Трябва да се направи внимателен прочит. Как така се оказа, че БСП е изтипосана с 1 млн., който не съществува, а другите партии са с намалени суми. Не съм следовател и не знам кой стои зад тази манипулация. Синдиците бяха назначени от това правителство. Министърът на правосъдието да се намеси и да разпореди проверка", каза Миков.

Не съм особен оптимист дали ще се разбере кой стои зад фалита на КТБ. Не смятам, че банката е била на съдебната власт. ГЕРБ се намесиха грубо в съдебната власт и сега, с тези списъци, създават обществената нагласа, че магистратите са бандити. Тази атака е продължение на декларацията за оставка на целия Висш съдебен съвет, смята Миков.

Можехме да внесем вот на недоверие по почти всички политики на кабинета. Избрахме здравеопазването, защото от това зависи живота на милиони българи. В сферата се правят безобразия. Не внасяме този вот заради личността на Петър Москов. В здравеопазването на първо място са бизнеса и парите. Чак тогава идва грижата за здравето на хората. Демографската криза е жестока. Направихме много предложения за бюджета, които да подпомогнат обикновените хора. Всичко беше отхвърлено. България изечва, а правителството не предприема нищо. Престъпността също е огромен проблем. В системата на МВР има огромни трусове и това дава криле на престъпниците, коментира соцлидерът.

Номинацията на Ирина Бокова е много хубава новина. Имаме големи шансове. Досега никога жена не е била избирана за генерален секретар на ООН. Всички трябва да работим за достойното представяне на г-жа Бокова, завърши Миков.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner