Сряда, 22 Януари 2020

ndt banner2

Сряда, 22 Януари 2020
Стефан Данаилов: Нинова да внимава с обкръжението си

Стефан Данаилов: Нинова да внимава с обкръжението си

На горещия стол лесно е сяда, но и лесно се пада, коментира още Ламбо

На горещия стол седна Корнелия Нинова. Но много лесно се сяда, но лесно се пада. Наистина й пожелавам успешна работа, бих й пожелал от време на време да прибира малко емоциите си и най-вече много да внимава с обкръжението си. Това заяви Стефан Данаилов, който в зала 1 на НДК като част от конгреса на БСП.

„За съжаление партия се управлява с малко юмрук. Мишо, разбирам, че твоят характер е такъв, но ето виждаш, самият конгрес и бъркотията, която се случи, говори, че нещо липсва и в теб, защото главният организатор на този конгрес е председателят, това си ти. Но все пак Михаил Миков е един от най-важните хора в партията”, коментира още Стефан Данаилов.

"Аз съм един стар оптимист, бях и мечтател. На Корнелия още искам да й пожелая да ограничи мечтите, защото те трудно се реализират. Нека да има конкретни неща. И все пак, ние сме заедно тук от години. Знаем си и кътните зъби. За всеки се знае всичко. Беше припомнено в пресата за недостатъците на един, друг или трети от кандитатите. Всеки иска да дърпа бащина дружина. Ей, хора, недейте, защото хората ще носят историческа отговорност. Айде да спрем с тия констатации, бе хора, какво предлагаме като алтернатива", заяви Стефан Данаилов.

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner