Неделя, 20 Октомври 2019
Неделя, 20 Октомври 2019
Мартин Димитров: АБВ в правителството беше като лисицата в кокошарника

Мартин Димитров: АБВ в правителството беше като лисицата в кокошарника

България трябва да предприеме всички възможни мерки за алтернативни газови доставки и диверсификация, правителството има пълната ни подкрепа, каза депутатът от Реформаторския блок

За мен важният въпрос е защо въобще АБВ беше поканена в това правителство. Мястото на тези хора не беше в правителството, обяви депутатът от Реформаторския блок Мартин Димитров пред БНТ.

АБВ е идеологът на големия енергиен шлем заедно с БСП. Може би, ако те не участваха в правителството, и съдебната реформа щеше да се случи. АБВ и ДПС още от началото бяха против и правеха всичко възможно да не се случи смислена съдебна реформа, посочи Димитров. Има хубава народна поговорка да не пускаш лисицата в кокошарника, а с пускането на АБВ в правителството така стана. Това беше грешка. Може би, ако още в началото кабинетът беше тръгнал само с Реформаторския блок и Патриотичния фронт, щеше да е по-добре, коментира депутатът от РБ. България трябва да предприеме всички възможни мерки в посока алтернативни газови доставки и диверсификация. Правителството има пълната ни подкрепа при всички такива мерки.

През годините тези мерки бяха целенасочено саботирани. А левите в България не искат алтернативи, искат да бъдем тотално зависими от Русия и дори не го крият. Затова президентските избори са много важни. България не трябва да избира президент, който да завърти кормилото от Европейския съюз и НАТО към други дестинации, каза още Мартин Димитров.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар