Понеделник, 21 Октомври 2019
Понеделник, 21 Октомври 2019
Цветанов: Спокойни сме за управлението

Цветанов: Спокойни сме за управлението

Стигнахме до единни позиции, заяви председателят на ПГ на ГЕРБ

Спокойни сме за формирането на мнозинството в сегашния парламен, каза председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов след срещата между ГЕРБ, Реформаторски Блоки и Патриотичен фронт за ветото на президента Росен Плевнелиев.

„Стигнахме до единни позиции и в момента ни предстоят срещи с парламентарните групи. Утре ще имате повече възможност да разберете каква е позицията", каза още той.

Цветанов поясни, че днес и утре продължават срещите.

Свързани статии (по етикет)

  • Сидеров: ГЕРБ ще падне от власт в момента, в който стъпчат АТАКА

    Лидерът на АТАКА коментира, че заради манипулираните социологически изследвания телевизиите не го канят на дебати с Мая Манолова или Йорданка Фандъкова и по този начин лишават аудиторията от реална дискусия, защото има по-силни идеи и от двете претендентки, но избирателите не ги чуват

  • Борисов: ГЕРБ не е обмисляла и не смята да предлага забрана на НПО

    ГЕРБ не е обмисляла и не смята да предлага забрана на неправителствени организации. Така премиерът Бойко Борисов коментира предложението на ВМРО за забрана на Българския хелзинкски комитет.

  • Проф. Светлана Шаренкова: Адвокати на Дявола!

    България в последните години е подложена на огромен натиск да приема документи и практики, които противоречат на конституцията и обществените настроения и традиции– Истанбулска конвенция, гей бракове, Пакт за миграция и Норвежка стратегия за детето, да обезбългари и пренапише в антикомунистически дух учебниците на децата ни

Оставете коментар