Сряда, 23 Октомври 2019
Сряда, 23 Октомври 2019
Депутатите се готвят за ледена зима

Депутатите се готвят за ледена зима

Народното събрание плаща 82 бона за специална система за студентите месеци, научи Nbox

За ледена зима се готвят депутатите от 43-тото Народно събрание, научи Nbox. Народното събрание обяви обществена поръчка за ремонт на противообледенителната система на сградата на парламента на пл. „Народно събрание”, а за ремонтът ще бъдат похарчени внушителните 56 000 лв.

Други 26 бона ще бъдат похарчени на за ремонт на системата и на сградата на бившия партиен дом, намираща се на пл. „Княз Александър І” № 1, показа наша проверка в портала за обществени търгове.

Това е поредният скъпоструващ ремонт на парламента през последните месеци. Вече стартираха процедури по ремонтиране на кабинетите, кулоарите и фоайетата на Народното събрание. За това са заделени 60 хил. лв. 125 хиляди пък ще отидат за същите дейности в кабинетите, залите и коридорите на бившия Партиен дом. 80 хил. пък са заселени за подмяна на амортизирани елементи на захранващата елсистема.

Само преди броени дни пък бе пусната поръчка за ремонт на каменната облицовка около два прозореца на сградата на НС, като за тази дейност са предвидени 52 000 лв.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар