Сряда, 23 Октомври 2019
Сряда, 23 Октомври 2019
Емил Кало: АБВ си търси неопетнени хора с опит

Емил Кало: АБВ си търси неопетнени хора с опит

Залагаме на младите, категоричен е той

АБВ ще разчита на кандидати с опит и професионални качества за местните избори, заяви през „Фокус“ членът на Изпълнителния съвет и секретар по коалиционната политика на АБВ Емил Кало.

„Ние наблягаме на кандидати, които имат чиста биография, въпреки че знаете, че при нас се говори какво ли не за кого ли не. Трябва да сме внимателни при избора си и при проверката на всякакви такива възможни слухове и легенди“, каза той и допълни, че партията ще заложи на хора с неопетнена репутация, които имат нужните умения да донесат положителните промени на местно ниво.

„Търсим успели или даващи надежда кандидати с професионалните си качества, с професионалния си опит или с досегашния си опит като местни лидери. Това е основният критерий, защото на това подчиняваме и цялата си кампания“, каза още Кало. Той допълни, че основната тежест при определянето на кандидатите на АБВ идва от месните структури на партията.

Той посочи още, че в листите на АБВ ще има силно присъствие на млади хора. Емил Кало допълни, че въпреки възрастта на тези кандидати, те притежават необходимите умения и компетенции.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар