Сряда, 21 Ноември 2018
Сряда, 21 Ноември 2018

В нашата страна няма доверие в управляващите, всичко е схема

В нашата страна няма доверие в управляващите, всичко е схема

Вота на недоверие беше важно, защото получаваме десетки сигнали за грешки в управлението на ГЕРБ

Ще се съобразя с призива на Цветан Цветанов да чета повече. Аз няма да направя чест да повтарям името на управляващата партия. Това не е важно, важен е моделът на управление. А именно връщане към миналото и лъжи. Именно правителствата, които не се справиха толкова добре с корупцията бяха санкционирани, нека и това правителство да бъде санкционирано. Това заяви депутатът от БСП Крум Зарков в предаването "Панорама" по БНТ.

„Говоренето за вота на недоверие беше важно, защото получаваме десетки сигнали за грешки в управлението на ГЕРБ. Корупцията е основен проблем в държавата ни, който се пропива във всичко от ежедневието ни. Когато едно правителство не може да се справи с основния проблем трябва да си отиде“, каза още той.

„Няма доверие в управляващите. В нашата страна всичко е схема. Хората участвали в обществени поръчки сами казват, че са били манипулирани от някаква страна“, допълни депутатът.

„Правителството подходи неподготвено с Истанбулската конвенция. Дебатът прегря, а противниците на ратификацията се оказаха защитници на насилието над жени. Настроиха българите един срещу друг с това обсъждане. Въпреки всичко ние няма да подкрепим конвенцията. БСП е съюзник на всяка една инициатива против насилието над жените“, завърши Крум Зарков по темата за ратификацията на Истанбулската конвенция.

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар