Четвъртък, 14 Ноември 2019
Четвъртък, 14 Ноември 2019
Румен Петков: АБВ е търсена за изборите

Румен Петков: АБВ е търсена за изборите

Имаме кандидати във всички райони на Варна, каза в морския град зам.-председателят на партията 

 

Парламентарната партия АБВ е търсен партньор за предстоящите избори и почти всички политически сили желаят разговори с нас. С това се похвали във вторник във Варна зам.-председателят на партията Румен Петков.

По думите му във всички общини на Варненска област местните организации на партията „след активен диалог с гражданите вече са направили номинации за кандидатите за кметове“: „АБВ има номинации за кметове за всички райони на Варна“.

„Предстои приключването на номинациите за кмет на град Варна. дебело искам да подчертая, че ние ще водим позитивна кампания и ще говорим за политики. Много се надявам на следващото заседание на Областния съвет на партията да бъде приета и политическата платформа“.

По думите му АБВ имала „своята национална рамка“. „Следващата серия от кандидати за кметове ще бъде утвърдена на 30 август на национален съвет. Имаме утвърдени кандидати вече в 80 от българските общини. Утре ще представя още 60 кандидатури”, каза Румен Петков.

Той допълни, че АБВ имала и утвърдени 18 кандидати за кметове на софийски райони. „Кандидатите за кметове на села ще бъдат утвърждавани от областните съвети. В навечерието на новия парламентарен сезон ще се проведе обучение с нашите кандидати за кметове на областните центрове, където ще обсъждаме и приоритетите на работата на нашата парламентарна група през новия политически сезон”, обобщи Румен Петков. 

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар