Събота, 18 Януари 2020

ndt banner2

Събота, 18 Януари 2020
СУЛТАН EРДОГАН КАЦА В БЪЛГАРИЯ! ГДЕ СА ПАТРИОТИТЕ ДА НИ СПАСЯВАТ? СИДЕРОВ СЕ ПОКРИ, СИМЕОНОВ ТИХО СЕ СНИШИ, ВОЕННОТО ВИЦЕ ДЕЗЕРТИРА ВЪВ ФРАНЦИЯ

СУЛТАН EРДОГАН КАЦА В БЪЛГАРИЯ! ГДЕ СА ПАТРИОТИТЕ ДА НИ СПАСЯВАТ? СИДЕРОВ СЕ ПОКРИ, СИМЕОНОВ ТИХО СЕ СНИШИ, ВОЕННОТО ВИЦЕ ДЕЗЕРТИРА ВЪВ ФРАНЦИЯ

Вижте какво написа Велизар Енчев по повод предстоящата визита на турския държавен глава във Варна

В деня на Тракия и хилядите изклани и прогонени от турския аскер, в България триумфално пристига Реджеп Ердоган. Визитата е по покана на премиер, който е коалиционен партньор на патриотите Сидеров, Симеонов и Каракачанов. Същите тия правиха референдум срещу членството на Турция в ЕС и крещяха срещу Ердоган, който ни дължи 10 милиарда долара за имотите на тракийските бежанци. 

Но днес от тях ни звук, ни стон. От ранни зори атакистът се покри, а телевизията му излъчва архивни кадри от 2013-а, на които геройски се дере срещу НАТО, султана и гербаджийските подлоги, подло продали ни на Турция. 
За да не се изпусне пред Ердоганя, Симеонов се е скрил във вицепремиерския си кабинет, но СКАТ громи турските тирани с военни маршове. 

Както винаги, когато е напечено, ВМРО-вецът дезертира от бойното поле, този път във Франция. 

Защо точно днес се изнесе в Париж военният ни министър? За да не е пред паметника „Одринска епопея“, гдето трябва да коленичи за изкланите тракийски бежанци и чества 105 години от превземането на Одрин от българската армия…

Което хич не е дипломатично, докато във Варна босът му черпи с шербет Ердоган. Не е дипломатично да крещиш срещу душевните граници на Ердоган, щото един път се става министър, а пък патриотът и душата си дава. Не е дипломатично да осъдиш турската агресия в Сирия, щото премиерът ще ти дръпне вицепремиерското столче. 

Не е лесно да си патриот на власт. Лесно е било на Левски, Ботев и Бенковски под турско – ни имоти имали, ни пари са спастрили. С оружие всеки може да се репчи на султана. Дипломация с шербет се прави, власт с поклон се пази.

Велизар Енчев, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner