Понеделник, 15 Юли 2019
Понеделник, 15 Юли 2019
Николай Бареков: Колегата Светослав Малинов е политически джендър, заради такива като него стотици българи загубиха живота си в Креснеското дефиле

Николай Бареков: Колегата Светослав Малинов е политически джендър, заради такива като него стотици българи загубиха живота си в Креснеското дефиле

"Не за първи път българин и то от “психодесните” клепа България в чужбина и в Брюксел", твърди евродепутатът

Колегата Светослав Малинов, евродепутат от ДСБ, ДБ (или както там се казватпредпоследно) и ЕНП, когото много уважавам като политолог, задал въпрос на ЕК, за да спре строителството на магистрала Струма.

Ще кажете голяма работа, не за първи път българин и то от “психодесните” клепа България в чужбина и в Брюксел. Въобще не е така.

Защото: нито един депутат от този и от предишния Европарламент от нито една нация в продължение на вече 9 години не си е клепал собствената държава да и спират еврофондовете.

Господин Малинов като мен обожава Чърчил, но е пропуснал да вникне в смисъла на великата му мисъл - “Когато съм в чужбина, никога не си позволявам да критикувам английското правителство, но като се върна у дома наваксвам пропуснатото с удоволствие”. Джентълменски, нали?

Но такова възпитание липсва из родните политически нрави. Все пак господинът от ДБ и ДСБ си мечтае да смени бившия си коалиционен партньор Бойко Борисов с премиер като .....Зоран Заев. За който не знае - Заев е доста ляв, доказан социалист и член на ПЕС, където шеф му е ...Сергей Станишев!

Толкова за нашите “десни”, всъщност либерали с объркана политическа самоличност. Те са едни обикновени политически джендъри, които се държат като такива в Брюксел, а в България представляват “мейнстрийма” на жълтите павета като бъркат истинските консервативни ценности с тези на либерастите от другия бряг.

Заради такива като колегата евродепутат Магистрала Струма няма вече 10 години и стотици българи загубиха живота си в Креснеското дефиле. Което е истинската трагедия и доказателство, че лошата политика наистина убива хората!

Николай Бареков, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар