Събота, 17 Ноември 2018
Събота, 17 Ноември 2018

Антон Кутев: Цветанов отново раздава присъди от трибуната, за подобни негови действия държавата е платила над половин милион лева

Антон Кутев: Цветанов отново раздава присъди от трибуната, за подобни негови действия държавата е платила над половин милион лева

Цветан Цветанов: Нямам за какво да се срамувам

Братът на депутата от БСП Георги Стоилов е напуснал страната с огромна сума пари за Чехия, каза председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов. „Братът на депутата от БСП иска да се укрие, започваме да си мислим дали депутатът от опозицията не му е съдействал това да се случи“, обяви той. „Въпросният брат на депутат е обвинен за рекет, изнудване, побоища, участие в организирана престъпна група. Предстои гледането на мярката пред Апелативния специализиран съд“, обясни Цветанов.

В отговор народният представител от БСП Антон Кутев каза, че Цветан Цветанов отново раздава присъди.  Той посочи, че Цветан Цветанов неведнъж е издавал присъди от трибуната. „Както го прави и сега. Само че искам да кажа, че за подобни действия на Цветанов държавата е платила над половин милион лева. Цветанов да каже колко са делата, по които по негова вина е осъдена България да плаща заради негови изявления с присъди. Колко пъти полицията е влизала в къщите на хора, които след това бяха невинни“, обясни Кутев.

Цветан Цветанов отново взе думата и заяви, че няма за какво да се срамува и започна да изрежда пропуските на МВР по времето на управлението на Тройната коалиция.

„Г-н Кутев, спомням си периода, в който бях министър на вътрешните работи и мога да ви кажа, че няма нещо, за което да се срамувам. Защото в периода, в който вие управлявахте, имаше 18 отвличания и нямахте никакъв резултат за противодействие и ограничаване страданията на тези жертви”, коментира Цветанов.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар