Неделя, 15 Септември 2019
Неделя, 15 Септември 2019
Корнелия Нинова ще се срещне с представители на Националното сдружение на общопрактикуващите лекари

Корнелия Нинова ще се срещне с представители на Националното сдружение на общопрактикуващите лекари

Председателят на БСП Корнелия Нинова ще се срещне с представители на Националното сдружение на общопрактикуващите лекари днес от 14,00 часа на бул. "Н. Вапцаров" 17-21, съобщиха от пресцентъра на БСП.

В срещата ще участват и депутати от здравната комисия в парламента, ръководството на ПГ на "БСП за България" и членове на ИБ на БСП.

Свързани статии (по етикет)

  • Нинова: Забраних ПИК на "Позитано". Призовавам другите да сторят същото

    "Преди повече от половин година забраних представители на агенция ПИК да бъдат канени на наши събития и да бъдат допускани на пресконференции в сградата на централата на "Позитано"20. Опитваха се да нахълтат с крясъци и обиди. Не им се получи."

  • Нинова с призив срещу ПИК: Само с декларации не става, съдете ги!

    "Преди месец заедно с още четирима колеги наехме адвокат, предоставихме му материалите, в които ПИК отвратително лъже за нас и му възложихме да заведе дело от наше име. Да, ще бъде бавно, ще отнеме време, но това е единственият начин в правова държава да има ред и всеки да носи отговорност за делата си. А следващият да се замисли какво прави. Така че, не спирайте само до декларации. Съдете ги". 

  • Нинова: Да повярваме, че сме народ, който може сам да гради съдбата си,

    Днес празнуваме 134 години от Съединението на Източна Румелия с Княжество България. Българите сами постигаме обединението на двете - прецедент в новата ни история. Това написа председателят на БСП Корнелия Нинова на профила си във Facebook.

Оставете коментар