Четвъртък, 19 Септември 2019
Четвъртък, 19 Септември 2019
Николай Нанков е назначен за заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството

Николай Нанков е назначен за заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството

Със заповед на министър-председателя Бойко Борисов Малина Крумова е освободена от длъжността заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството.

Николай Нанков е назначен за заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството. Това съобщиха от Правителствената информационна служба.

Със заповед на министър-председателя Бойко Борисов Малина Крумова е освободена от длъжността заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството. Нейното място заема бившият министър на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков.

Малина Крумова става съветник към политическия кабинет на министър-председателя.

Свързани статии (по етикет)

  • Борисов подкара и електрокар

    Министър-председателят Бойко Борисов заедно с вицепремиера Томислав Дончев, с министъра на финансите Владислав Горанов и заместник-министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков разгледаха новата логистична база на компанията JYSK, която се намира в индустриалната зона. Центърът на датската верига край Божурище е най-високото логистично съоръжение в България, съобщиха по-късно от пресцентъра на Министерския съвет (ВИДЕО)

  • Борисов качи Дончев, Горанов и Нанков на джипа за инспекция на ремонтите по АМ "Тракия"

    Строителите на място увериха премиера, че трите виадукта ще бъдат готови в определените срокове (ВИДЕО)

  • Николай Нанков: Пороите активираха свлачище на пътя Асеновград

    Обилните валежи в района на Пловдив са активизирали свлачище по пътя Асеновград - Смолян. Екипи работят още от тази нощ, заяви заместник-регионалният министър Николай Нанков след участие в конференция за ВиК сектора.

Оставете коментар