Вторник, 17 Септември 2019
Вторник, 17 Септември 2019
Корнелия Нинова ще се срещне с представители на Лекарския съюз

Корнелия Нинова ще се срещне с представители на Лекарския съюз

В разговорите ще участват и членове на ръководството на партията.

На 15 октомври 2018 г. от 10.30 ч. председателят на НС на БСП Корнелия Нинова, членове на ИБ на БСП и народни представители от ПГ на „БСП за България“ ще се срещнат с представители на Българския лекарски съюз в централата на БСП, на ул. Позитано №20.

Това съобщиха от пресцентъра на партията.

След 11.00 ч. ще бъде дадено изявление.

Свързани статии (по етикет)

  • Корнелия Нинова: Образованието и наука движат света напред

    Председателят на левицата уважи тържеството по случай началото на учебната година на гимназията, която е завършила - НГДЕК „Свети Константин Кирил Философ“. Събитието се състоя пред Национална библиотека "Св. св. Кирил и Методий".

  • Нинова: Забраних ПИК на "Позитано". Призовавам другите да сторят същото

    "Преди повече от половин година забраних представители на агенция ПИК да бъдат канени на наши събития и да бъдат допускани на пресконференции в сградата на централата на "Позитано"20. Опитваха се да нахълтат с крясъци и обиди. Не им се получи."

  • Нинова с призив срещу ПИК: Само с декларации не става, съдете ги!

    "Преди месец заедно с още четирима колеги наехме адвокат, предоставихме му материалите, в които ПИК отвратително лъже за нас и му възложихме да заведе дело от наше име. Да, ще бъде бавно, ще отнеме време, но това е единственият начин в правова държава да има ред и всеки да носи отговорност за делата си. А следващият да се замисли какво прави. Така че, не спирайте само до декларации. Съдете ги". 

Оставете коментар