Събота, 21 Септември 2019
Събота, 21 Септември 2019
Корнелия Нинова се срещна с посланика на Руската федерация Н.Пр. Анатолий Макаров

Корнелия Нинова се срещна с посланика на Руската федерация Н.Пр. Анатолий Макаров

В рамките на разговора бе дискутирана и възможността България да бъде мост в отношенията между Русия и Европейския съюз.

Председателят на НС на БСП се срещна днес с Н. Пр. Анатолий Макаров, извънреден и пълномощен посланик на Руската федерация. Това съобщиха от пресцентъра на НС на БСП.

По време на разговора бяха обсъдени двустранните отношения между България и Русия, както и възможностите за задълбочаване на икономическото сътрудничество между двете държави. В рамките на разговора бе дискутирана и възможността България да бъде мост в отношенията между Русия и Европейския съюз.

Корнелия Нинова представи на посланик Макаров проекта "Визия за България", като ключов документ в алтернативната управленска програма на БСП.

Корнелия Нинова уточни, че "Визия за България" поставя акцент върху формирането и въвеждането на ефективни политики, които са в интерес на българските граждани.

Председателят на БСП изтъкна, че проектът внася нова перспектива в образованието, науката, здравеопазването и икономиката, като поставя и приоритети в областта на вътрешната сигурност, обществения ред и външната политика.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар