Сряда, 20 Март 2019
Сряда, 20 Март 2019
Сидеров бойкотира коалиционния съвет на Обединени патриоти! Нямало логика да присъства

Сидеров бойкотира коалиционния съвет на Обединени патриоти! Нямало логика да присъства

Темата на разговора е исканата оставка на вицепремиера Валери Симеонов.

Час след началото на коалиционния съвет на Обединени патриоти стана ясно, че лидерът на една от партиите в малката управляваща коалиция няма да се яви.

"Не присъствам на Коалиционен съвет. НФСБ преди 6 дни свали политическо доверие от мен като председател на ПГ на ОП", написа на официалната си страница във фейсбук лидерът на ПП „Атака“ Волен Сидеров.

„ВМРО не взе никаква позиция по този въпрос, а мълчанието е знак на съгласие с НФСБ. При това положение няма логика да бъда на тази среща“, добавя той.

Председателите на други две формации в Обединени патриоти - ВМРО и НФСБ, Красимир Каракачанов и Валери Симеонов са на заседанието. То се провежда в кабинета на депутата от ВМРО Искрен Веселинов в сградата на Народното събрание на пл. „Княз Александър I“.

Освен вицепремиерите Красимир Каракачанов и Валери Симеонов на срещата са и депутатите от НФСБ Борис Ячев и Валентин Касабов.

Коалицията "Обединени патриоти" трябва да обсъди искането за оставка на Валери Симеонов като вицепремиер във връзка с изказването му за майките на деца с увреждания, че са кресливи жени с уж болни деца.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар