Сряда, 23 Октомври 2019
Сряда, 23 Октомври 2019
Весела Лечева: Десетте години на ГЕРБ са- никакви реформи и трупане на рейтинг!

Весела Лечева: Десетте години на ГЕРБ са- никакви реформи и трупане на рейтинг!

В бюджета за здравеопазване се наливат пари, а болници фалират - защо, попита тя.

Всеки български гражданин вижда какво е качеството на магистралите - непрекъснато се налагат ремонти, а това поражда подозрения за корупция.

Това заяви в предаването "Лице в лице" по БТВ депутатът от БСП Весела Лечева.

Затова левицата поиска да се провери качеството на строителство на пътищата.

Не наша е крилатата фраза, че кворумът принадлежи на управляващите, припомни Лечева, обяснявайки защо депутатите от левицата не се регистрират в пленарната зала.

Нито едно от нашите предложения не се приема, не искаме да крепим кворума, за да се приемат онези закони, които ние не желаем, изтъкна Лечева. Нашата цел е да управлява БСП и нашата алтернатива да бъде реализирана, каза още тя.

Когато не сме регистрирани, няма да ползваме облаги от парламента, каза още депутатът от левицата. Ще бъдем в пленарната зала за всички важни гласувания, изтъкна депутатът от БСП.

В бюджета за здравеопазване се наливат пари, а болници фалират - защо, попита тя. Няма как да се съгласим с такава политика, каза Лечева.

Главната цел на управляващите е да градят рейтинг, затова не правят реформи, посочи тя. И даде пример, че за електронно управление са изхарчени десетки милиони, но такова няма.

Нашият бюджет е насочен към преодоляване на демографската криза, каза още Лечева. И обърна внимание, че от десет години не са актуализирани социалните плащания, свързани с отглеждането на малки деца. БСП предлага всяко семейство на работещи родители да получава 6400 лв. еднократно за раждането на второ и трето дете. Освен това според червените е задължително да се преизчислят пенсиите.

Десетте години на ГЕРБ са никакви реформи и трупане на рейтинг, бе нейният извод.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар