Понеделник, 20 Май 2019
Понеделник, 20 Май 2019
Волен Сидеров: Всичко изчистихме, всичко е наред, всичко е прекрасно!

Волен Сидеров: Всичко изчистихме, всичко е наред, всичко е прекрасно!

Обединени патриоти остават във властта, стана ясно след тричасово заседание в сградата на Министерския съвет.

Всичко е наред, всичко изчистихме, няма проблеми в Обединени патриоти! Това заяви лидерът на "Атака" и председател на ПГ на ОП Волен Сидеров пред медиите след заседанието на малката управляваща коалиция в сградата на Министерския съвет.

Той обаче подчерта, че няма пов за изявления. Сидеров бе съпроводен от Десислав Чуколов, който заедно с него напусна сградата на МС.

Кой ще е вицепремиер ще реши премиерът, аз съм прост народен представител, каза на преследващите го представители на медиите лидерът на "Атака".

"Разбира се, че оставаме!", отговори Сидеров на въпроса дали патриотите ще останат във властта.  И се обърна към журналистите: "Ще ме изпращате ли?"

Волен Сидеров беше видимо ядосан, защото пресече жълтите павета буквално пред преминаващите автомобили, с което спря движението пред Министерски съвет.

Срещата на лидерите на партиите от ОП Волен Сидеров, Красимир Каракачанов и Валери Симеонов започна сутринта на "Дондуков" 1. Идеята била те да изчистят разногласията си. Според информация в медиите премиерът Борисов дори заключил в кабинета си Сидеров и Симеонов докато се разберат.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар