Румен Гечев: Слугинажът на управниците ни доведе дотам, да клечим пред Ердоган да ни пусне газ!

Румен Гечев: Слугинажът на управниците ни доведе дотам, да клечим пред Ердоган да ни пусне газ!

Противно на интересите на българския народ губим милиарди. Защо само българската държава да не може да участва в ядрен проект? Всички други си защитават икономическите интереси, за разлика от нас“.

В България бюджетът са приема по един удивителен начин. Правителството го внесе в последния възможен ден и го претупа за 4 дни. Той се хвърли в последния момент. Не е нормално да стоим до малките часове, докато другите народи си приемат бюджетите спокойно.

Това каза депутатът от БСП Румен Гечев в ефира на БТВ.

„Шокираща практика е да се предлагат промени в ДОО накрая. Този бюджет не гарантира икономическо развитие на България и прилича на безпилотно летене. В него не се стимулира растежа на икономиката“, подчерта той.

Гечев не спести критики и към проекта „Белене“. „Може да се окажем в ситуация нашият премиер да изпрати поздравителна телеграма за новата атомна централа на Турция.

Слугинажът на българските управници доведе до това да клечим пред турското правителство, за да ни пусне газ. Противно на интересите на българския народ губим милиарди. Защо само българската държава да не може да участва в ядрен проект? Всички други си защитават икономическите интереси, за разлика от нас“.

Оставете коментар