Понеделник, 09 Декември 2019

ndt banner2

Понеделник, 09 Декември 2019
Президентът Румен Радев пристигна в Швейцария

Президентът Румен Радев пристигна в Швейцария

Президентът Румен Радев пристигна в Швейцария, където ще бъде на двудневно официално посещение по покана на президента Ули Маурер, предаде БТА.

По-късно днес в Берн държавният глава ще се срещне с наши сънародници, които живеят и работят в Швейцария.

Утре президентът Радев ще бъде посрещнат с официална церемония от швейцарския си колега Ули Маурер във военновъздушната база "Мейринген", където ще се състоят пленарните разговори между официалните делегации. В базата Радев и Маурер ще наблюдават учението Alpha Scramble със самолети F/A-18.
 

Свързани статии (по етикет)

  • Радев: София е в топ 10 на столиците в Югоизточна Европа за стартиращ бизнес

    За мен е удоволствие да домакинствам и да открия първата среща между български стартиращи компании и германския бизнес. Това каза президентът Румен Радев, по време на откриването на срещата на български стартиращи фирми с представители на водещи немски компании с бизнес в България, предаде "Фокус"

  • Румен Радев: Не сушата е причина за водната криза

    Водата е стратегически ресурс, а кризата в Перник е сигнал, че трябва да преосмислим цялостния модел на управление и стопанисване на водния ресурс

  • Румен Радев: Иновациите са ключов инструмент за устойчиво бъдеще

    За мен е изключително удоволствие да бъдем заедно на поредния форум, за да отчетем прогреса, да очертаем посоките на бъдещето и да отличим хората, които допринасят изключително много за този прогрес. Това каза президентът Румен Радев, по време на 15-ия национален иновационен форум „Иновации и икономически растеж“, предаде Агенция „Фокус“

Оставете коментар

baner

 FB banner