Четвъртък, 27 Февруари 2020

ndt banner2

Четвъртък, 27 Февруари 2020

Еманюел Макрон предупреди, че Франция ще блокира забавянето на Брекзит

Еманюел Макрон предупреди, че Франция ще блокира забавянето на Брекзит

"Ние бихме подкрепили искане за удължаване само ако това е оправдано от нов избор на британци.", Коментира Макрон

Ако Великобритания не възнамерява да се възползва от това, ако Великобритания няма "нов избор", след като испански премиер заяви, че просто не трябва да се наложи срокът да бъде "разумно или желателно", съобщава "Гардиън".

За да се избегне неправомерното удължаване на срока, за който се оттегля.

Първоначална обява, ако трябва да има ясна точка за освобождаване на Обединеното кралство от ЕС, в коментари, които ще бъдат изискани между правителствата и държавите-членки, които искат да получат никакво споразумение.

"Ние бихме подкрепили искане за удължаване само ако това е оправдано от нов избор на британци.", Коментира Макрон на съвместната пресконференция, проведена с германския канцлер Ангела Меркел.

Меркел използва по-компромисен тон. "НИЕ СМЕ Напълно съгласни и говорих с Тереза  Мей за ТОВА в Шарм ел шейх преди няколко дни , споразумението за излизане е валидно. Ако Великобритания се нуждае от повече време, ние няма да й се противопоставим, но, разбира се, търсим организиран изход. Съжаляваме за тази стъпка, но това е реалност и сега трябва да намерим добро решение ", обясни Меркел.

Испанският премиер Педро Санчес коментира пред парламента в Мадрид, ако има условия за удължаване на срока за преговори по член 50.

Мей предложи Обединеното кралство да търси краен срок за по-нататъшно обсъждане, ако парламентът не ратифицира споразумението до 13 март.

Ако не правите извинение, което е необходимо за ограничаване на времето за отхвърляне на ирландския механизъм за подкрепа или евентуално освобождаване, ако правителството иска да напусне общата митническа територия. , която е предвидена да се избегне твърдата граница на острова.

"Позиция на Испания, както е посочено в премиера на Тереза, която е различна от телефонните разговори, е една и съща: не е необходима временно да се ограничи или да се даде възможност за чуждестранно излизане".

"Съвети за естественост са като механизъм на сигурността не е възможно да се определи срок за него.

"Искам да изясня пред тази възможна позиция на британското правителство, че въвеждането на противопоставяне не може да бъде извършено срещу разширяване, като се има предвид, че тя трябва да бъде въведена в сила. , допълва испанският премиер.

Единодушна подкрепа на всички 27 държавни и правителствени ръководители. Докато всички лидери биха били придобити на натиск, за да одобри искането от страна на Обединеното кралство, независимо от продължителността, ако има ясна перспектива за сключване на сделка за предстоящи месеци.

За да се отговори на това, което трябва да се направи, като някои от тези служители са длъжни да удължат срока си до 21 месеца, за да могат те да получат пълно възнаграждение за бъдещето си.

Такова е впоследствие. Координиращ орган на Европейския парламент в Брюксел, ако е необходимо да удължи преговорния период. няколко месеца, за да може да се намери между двете страни! "

Обединеното кралство получава почти две години, за да се реши, че сега трябва да се реши: да се направи сделка или да се остави. дълбоките реформи, от които Европа е отчаяно се нуждае ", допълва тази.

Данъчно задължение, което не е необходимо да се използва от кралските производители на пратки за внасяне на законодателство, което е "да се справи с всички последващи действия от Брекзит без сделка". Законодателството ще бъде прехвърлено преди парламента за одобрение в срок от 30 дни.

Междувременно главен преговарящ на ЕС Мишел Барние заяви, че смята, че може да "спаси" сделката. "Не е точно да се каже, че не е най-вероятният сценарий.

Постатъчно преговарящите от ЕС и Великобритания създават протокол за предпазния механизъм.

Има сериозни съмнения в Брюксел, които гарантират, че ще бъдат предложени, и могат да бъдат обезпечени с депутатите. Неотдавна лидерите на ЕС помолиха Мей да се ангажира с Джереми Корбин в предложението си за подкрепа на лейбъристите зад сградата на митническия съюз с блока.

"Това договор не може да бъде предоговарян, не може да бъде отворен отново", каза Барние. Друг политик, който декларира политиката, която е много прецизна и определя правилата за игра и партньорство - това е най-важното, какво партньорство за търговия, риболов, транспорт, университет, проучване, проучване, вътрешна дейност това може да се се подобри. "

"Ако британците искат утре сутринта да въведете по-амбициозни и да не се справят за свободна търговия, а вместо това имате митнически съюз, или по голяма сума, ние сме готови да предопределите тези отношения", коментира Барние.

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner