Неделя, 19 Май 2019
Неделя, 19 Май 2019
Огромна подкрепа за проекта „Обединени консерватори” на Николай Бареков от президента на АКРЕ Ян Захрадил

Огромна подкрепа за проекта „Обединени консерватори” на Николай Бареков от президента на АКРЕ Ян Захрадил

Следващата седмица Захрадил ще посети София по повод Конгреса на консерваторите

Президентът на Алианса на европейските консерватори и реформисти и водещ кандидат за председател на Европейската комисия (ЕК) на общите европейски избори през май 2019 година на ЕКР Ян Захрадил изрази подкрепата си към политическия проект на Николай Бареков „Обединени консерватори” и обяви, че следващата седмица ще посети София по повод Конгреса на консерваторите, чийто домакин ще бъде „Презареди България”.

“Аз съм много радостен, че ще посетя България на 22 март и ще се присъединя към моя приятел Николай Бареков и ще представим новия му политически проект, който е много важен за Група на ЕКР в следващия мандат. В настоящия парламент сме третата по големина група и се надявам да запазим тази позиция и дори да я подобрим. Убеден съм, че с нашите приятели от България ще постигнем тази цел”, заяви Захрадил.

Ето това се нарича истинска международна подкрепа за един истински консерватор, не като измамните фалшиви новини и конференции на някои “колеги”, коментира изказването от своя страна евродепутатът Николай Бареков.

 

NBOX.BG


Медия

https://www.facebook.com/nikolay.barekov/videos/556001291557843/

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар