Четвъртък, 23 Май 2019
Четвъртък, 23 Май 2019
Пламен Христов: "Воля" е нужна

Пламен Христов: "Воля" е нужна

Няма обрат в решението ни, заяви в кулоарите депутатът от "Воля" Пламен Христов

От партия "Воля" не са променили решението си да са извън парламента, въпреки че днес дадоха рамо на властта за кворума. Няма обрат в решението ни, заяви в кулоарите депутатът от "Воля" Пламен Христов.

Ще постигнем сделка за българския народ, от която той ще бъде доволен, закани се депутатът на Марешки. Цял ден слушаме по медиите изявленията на министър Каракачанов и на Валери Симеонов, че и без хапчетата на Марешки слънцето щяло да изгрее, ядоса се Христов.

В 9.00 часа след като не се регистрирали от "Воля", стана ясно, че има нужда от хапчетата на Марешки, каза депутатът. След като се регистрирахме на втория път спасихме министър Каракачанов да ходи да търси лечение при ДПС, заяде се още той.

От думите му стана ясно още, че няма нужда "Воля" да си вдига цената. Ние имаме цена, която не е никак ниска в българския парламент, увери Пламен Христов. "Воля" е нужна.

В сряда разговори ще има. Тогава ще видим дали българският парламент продължава да има нужда от хапчетата на Марешки или не, увери депутатът. Партията му търсела сделка и щяла да изнудва в името на българския народ.

Депутатът от Обединени патриоти Искрен Веселинов определи като евтин цирк действията на "Воля". Оказа се, че военният министър Красимир Каракачанов има грип. Цяла седмица го казал на крак, но вчера вече го съборил. Затова днес няма да дойде в парламента.

Припомняме, днешното заседание на парламентарния контрол трябваше да започне с въпроси към Красимир Каракачанов.

"Няма нищо извънредно", подчерта Веселинов. Един политик трябва да е сериозен, да си има сериозните тези и да си ги отстоява, а ние от тях тези не виждаме. Виждаме само циркаджийски номера, коментира той поведението на Воля.

Депутатите са призвани да работят. Нормално е да се регистрират. Това, че някой е почнал да не ходи на работа и това поставя другите в неудобно положение и трябва те да теглят каиша, не означава, че трябва да фетишизираме ходенето на работа извънредно, смята Искрен Веселинов.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар