Събота, 25 Януари 2020

ndt banner2

Събота, 25 Януари 2020
Андрей Райчев: Има ли един държавен чиновник такива средства, за да си купува такива апартаменти.

Андрей Райчев: Има ли един държавен чиновник такива средства, за да си купува такива апартаменти.

"Ние трябва да им кажем, че те не стават, не защото са престъпници, това ще го реши съдът, а те не стават, защото са неморални", обяви Райчев

Около скандала с апартаментите трябва да се интересуваме не дали са купени на данъчна оценка от политиците, а откъде те са придобили тези пари. Едното е малка данъчна измама, а другото е доказателство, че те са крали от нас. Големият проблем е има ли един държавен чиновник такива средства, за да си купува такива апартаменти.

Това каза в сутрешния блок на БТВ социологът Андрей Райчев, който коментира скандалите с апартаментите по високите етажи на властта.

"Според мен Бойко Борисов си мислеше, че скандалът ще затихне и ще успее да го локализира. Последните действия на управляващите обаче са абсурдни. Говоря за номинирането на Данаил Кирилов за правосъден министър. Това е човекът, който генерира всичките скандали в парламента със своите закони. Според мен тази кандидатура ще бъде оттеглена. Говоря за вчерашните изказвания, че Корнелия Нинова е предлагала някакви милиони. Това са пълни глупости. Ние като българи не трябва да проспиваме тази ситуация на скандали и да направим един качествен прелом. Явно тези хора са самозабравили и не ги е страх от гласа Божий. Това трябва да направим и да не спираме - да им покажем, че има глас Божий. Ние трябва да им кажем, че те не стават, не защото са престъпници, това ще го реши съдът, а те не стават, защото са неморални. Имаме изключителен шанс на евроизборите да проведем една операция "чисти ръце", обяви Райчев.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner