Събота, 20 Юли 2019
Събота, 20 Юли 2019
Симеонов призова премиерът да вземе решение за Ангелкова

Симеонов призова премиерът да вземе решение за Ангелкова

"Нека се види дали има група на любимци или ще се прилага един морален стандарт към всички", каза лидерът на НФСБ

Премиерът Бойко Борисов трябва да вземе решение дали да поиска оставката на министър Николина Ангелкова или да я причисли към групата на любимките си. Това заяви пред журналисти в кулоарите на парламента лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

„Казах на медиите едни факти, те си направиха разследване и стигнаха до други изводи, които според мен са доста обезпокояващи, тъй като си заминаха хора, които бяха купили имоти на груб строеж за по 800 евро на кв. м. В случая става дума за покупка на 220 евро на кв. м. в годината на най-високи цени на недвижимите имоти – 2008 г.“, разкри Симеонов.

"Нека се види дали има група на любимци или ще се прилага един морален стандарт към всички. Ако е така ще спечелим доверието на обществото и тогава ще бъдат лишени от основания упреците, че в ГЕРБ се извършва вътрешен отстрел на неудобните", допълни лидерът на НФСБ.

"Сотир Цацаров трябва да предприеме действия, каквито предприе по отношение на Георгиев, Сарафов и Панов. Борисов без колебание поиска оставката на Цветанов и Цачева. Това е въпрос на морал и лично достойнство“, каза още той.

„Не става въпрос за никакви чувства или емоции към Ангелкова. Това ми звучи женско, но се чувствам поласкан, че като човек на 64 години представлявам интерес за една млада и красива дама“, завърши Валери Симеонов.

Свързани статии (по етикет)

 • Премиерът на Косово подаде оставка, заподозрян във военни престъпления

  Премиерът на Косово Рамуш Харадинай подаде оставка днес, след като бе повикан да говори пред Специалния съд в Хага в качеството на заподозрян във военни престъпления, съобщават агенция Косовапрес и изданията Лайми и Коха.нет, цитирани от сръбския вестник "Блиц" и БТА.

 • Шефът на Фонд "Земеделие" Живко Живков подаде оставка!

  Директорът на Фонд "Земеделие" Живко Живков е депозирал своята оставка, съобщи БЛИЦ, като се позова на абсолютно сигурен източник.

 • Депутатите одобриха сделката за новите изтребители Ф-16

  Депутатите одобриха сделката за новите изтребители. Гласуваха 210 народни представители. „За“ бяха 124, против – 83, а трима се въздържаха. За сделката гласуваха от ГЕРБ, ДПС, ВМРО и двама независими. Ген. Попов обаче предложи повторно гласуване.

  Повече от три часа продължиха дебатите в Народното събрание за това дали да се даде зелена светлина за закупуването на осем изтребителя Ф-16 от Съединените щати. Прогнозната цена е 1,2  милиарда щатски долара.

  С гласовете на ГЕРБ, ОП, ДПС и двама независими беше отхвърлено предложението на БСП за отлагане със шест месеца на гласуването на договорите за Ф-16

Оставете коментар