Сряда, 20 Ноември 2019
Сряда, 20 Ноември 2019

Валери Симеонов: Разделението между Обединени патриоти е за участието на изборите за Европейски парламент

"Ако не беше тази кампания с апартаменти и имоти, щеше да бъде друга кампания", добави Симеонов

Разделението между Обединени патриоти е за участието на изборите за Европейски парламент. Коалицията продължава да работи, къде по-добре, къде по-зле.

Така коментира в ефира на Канал 3 разделението на патриотите за предстоящите Европейски избори, лидерът на партия НФСБ и водач на листата "Обединени патриоти за Валери Симеонов" Валери Симеонов.

"Тук всяка партия от "Обединени патриоти" се явява с нейни лица и нейна програма. Другите партии не са с такава голяма избирателна маса като нас. Водачите на ВМРО и АТАКА са къде, къде по-млади и не са с толкова богат житейски и професионален опит като мен. Имаме шанс да ги победим.", добави лидерът на НФСБ.

Валери Симеонов коментира и скандала "Апартаменгейт".

"Ако не беше тази кампания с апартаменти и имоти, щеше да бъде друга кампания. В България всички избори са съпътствани от такива компроматни кампании, което не дава възможност на кандидатите да изложат своето виждане и да аргументират своята програма. Сблъсъкът остава на един повърхностен план. Това е сблъсък между жълти медии и рейтинг на едно име или една партия", каза още той.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар