Вторник, 10 Декември 2019

ndt banner2

Вторник, 10 Декември 2019
Утре кандидатите за евродепутати от БСП за България ще посетят областите Пловдив, Враца, Пазарджик, Перник и Кюстендил

Утре кандидатите за евродепутати от БСП за България ще посетят областите Пловдив, Враца, Пазарджик, Перник и Кюстендил

В 20:15 часа в гр. Клисура проф. Румен Гечев ще вземе участие в тържествената заря- проверка по повод 143г. от Априлската епопея

На 30.04.2019г. (вторник) кандидатите за евродепутати от БСП за България ще посетят областите Пловдив, Враца, Пазарджик, Перник и Кюстендил. В 20:15 часа в гр. Клисура проф. Румен Гечев ще вземе участие в тържествената заря- проверка по повод 143г. от Априлската епопея.

В 18:00 часа в с. Липница, общ. Мизия, президентът на ПЕС и кандидат за евродепутат Сергей Станишев ще вземе участие в митинга-заря на Паметника на героите.

В 17:30 часа в Пещера, Крум Дончев  ще вземе участие в отбелязването на 143 години от Априлската епопея на паметника на Лазар Илиев.

В 14:30 часа в с. Джерман, общ. Кюстендил, на мястото, определено за регионално депо за отпадъци,  Иван Кръстев и Емил Георгиев ще се срещнат с инициативен комитет против изграждане на депото.

В 15:00 часа в гр. Дупница, в залата на х-л "Рила", водачът на листата Елена Йончева, Иван Кръстев и Емил Кръстев ще се срещнат с обществеността.

В 18:00 часа в гр. Перник Елена Йончева, Иван Кръстев и Емил Георгиев ще се срещнат с граждани до Двореца на културата.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner