Понеделник, 09 Декември 2019

ndt banner2

Понеделник, 09 Декември 2019
Цветелина Пенкова: Младите хора имат нужда от подкрепа

Цветелина Пенкова: Младите хора имат нужда от подкрепа

„В Европейския парламент ще се борим за еднакво заплащане за еднакъв труд и младежките политики и детска гаранция", заяви кандидатът за евродепутат от „БСП за България“ Цветелина Пенкова

„В Европейския парламент ще се борим за еднакво заплащане за еднакъв труд и младежките политики и детска гаранция. Младите хора имат нужда от подкрепа“. Това заяви кандидатът за евродепутат от „БСП за България“ Цветелина Пенкова в Крушовица, съобщиха от пресцентъра на партията.

Присъстващите на срещата споделиха, че не могат да отделят достатъчно средства, за да гледат децата си.

„Решенията са заложени във „Визия за Европа“ и ще се борим за европейска гаранция, която гарантира достъп до здравеопазване, образование и всичко необходимо за грижите на едно дете“, допълни тя.

Пенкова представи политиките, които предлага „БСП за България“ в своята платформа за предстоящите избори.

„Искаме да чуем проблемите на хората и по какъв начин можем да им помогнем. Ниските доходи и ниските пенсии са основен проблем не само тук, но и за цяла България“, каза още кандидатът за евродепутат.

Тя подчерта, че БСП е постигнала много в борбата срещу двойните стандарти при храните.

Пенкова посочи и други важни теми, обсъдени по време на срещата: необходимостта от достойни доходи и пенсии, Европа на две скорости и как този процес трябва да бъде спрян, младежките политики и детската гаранция.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner