Четвъртък, 17 Октомври 2019
Четвъртък, 17 Октомври 2019
Александър Сиди: Наистина не разбирам докога нашите партньори от ГЕРБ в управлението ще се правят, че не виждат циганския проблем?!?

Александър Сиди: Наистина не разбирам докога нашите партньори от ГЕРБ в управлението ще се правят, че не виждат циганския проблем?!?

"Българите сме търпеливи, но когато нещата стигат до крайност, то се налагат крайни мерки", пише народният представител от ВМРО

Стига! Наистина не разбирам докога нашите партньори от ГЕРБ в управлението ще се правят, че не виждат проблема?!?

Това написа във „Фейсбук“ народният представител от ВМРО и кандидат за евродепутат в листата на партията за евроизборите Александър Сиди. Повод за коментара му е инфомацията за поредното циганско изстъпление в карловското село Кърнаре

Тълпа разбеснели се цигани са потрошили заведение, защото не били обслужени. За пореден път. Това трябва да бъде прекратено незабавно. Закон и ред! Всички органи в държавата трябва да респектират това развилняло се население. И съд по бързата процедура и затвор, призовава Александър Сиди.

Той пише още:

    Българите сме търпеливи, но когато нещата стигат до крайност, то се налагат крайни мерки. Действията по концепцията на Красимир Каракачанов за справяне с циганизацията трябва да започнат незабавно. И всички грантаджии, циганолюбци, които научиха в последните години циганите, че имат само права, а не задължения, заедно с тях. Солидарно трябва да носят отговорност. Заедно с любимите си подопечни.

Когато ВМРО вкара трима евродепутати, ще променим начина, по който Европа и европейският съд прилагат двойния стандарт за циганите тук и в Европа. Ангел Джамбазки доказа, че може!. Защото браним България, пише в заключение кандидатът за евродепутат.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар