Петък, 18 Октомври 2019
Петък, 18 Октомври 2019
Цар Симеон II прие кандидатите за членове на Европейския парламент от Коалиция “Път на младите”

Цар Симеон II прие кандидатите за членове на Европейския парламент от Коалиция “Път на младите”

Членовете на най-новата и най-млада листа запознаха Негово Величество със своята програма и визия за Европа и мястото на България в ЕС

На 6 май 2019 г. Н.В. Цар Симеон II прие в Двореца “Врана” кандидатите за членове на Европейския парламент от Коалиция “Път на младите”.

Това съобщиха от пресофиса на Симеон Сакскобургготски.

Членовете на най-новата и най-млада листа запознаха Негово Величество със своята програма и визия за Европа и мястото на България в ЕС.

Царят им припомни как преди 14 години, подписвайки договора за членство на страната в Европейския съюз, го посвети на младите, които са бъдещето на България.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Разговорът продължи с дискусия относно европейския проект и колко важно е либерално настроените граждани на тези избори да се противопоставят на евроскептиците в Европа и у нас.

Кандидатите от коалиция “Път на младите” увериха Царя , че като първото българско поколение, възползвало се от свободното движение, от възможностите за образование в престижни европейски университети, ще продължат да отстояват ценностите на Европейския съюз.

Някои от членовете на листата, като г-н Румен Чолаков, Царят познава от 2013 г., когато беше поканен да изнесе лекция в Университета Кеймбридж. По-голямата част от тях са членове на Клуб ”Милениум”, който бе учреден през 2016 г. в двореца “Врана” по време на конференцията на тема: ”Пътят от Европа: какво ще върне младите българи”, чийто домакин беше Царят.

В края на срещата Негово Величество им благодари за чудесния подарък - бронзова скулптура на кокиче – логото на коалицията, символизираща новото начало, пролетта и надеждата и им пожела успех на предстоящите избори.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар